Jess Thorup: Esbjerg fik ikke ét sekund på bolden

Glæden og lettelsen var ikke til at tage fejl af på MCH Arena, da FC Midtjylland stensikkert havde spillet Esbjerg af banen med hele 5-1.

- De seneste fjorten dage har vi ikke sunget efter kampene, så det er en mega forløsning. At vi så scorede fem mål og spillede en god kamp, det er helt fantastisk, siger Mikkel Duelund, der for alvor viste sig frem for Jess Thorup.

Fra bænken kunne FCM-træneren se et hjemmehold, der i store dele af kampen lignende det hold, der spillede sig i front i Alka Superligaen.

- Efter fem kampe så fandt vi tilbage til de gode gamle dyder. Det gjorde vi i dag offensivt som defensivt, og det er fedt for os alle sammen, siger Jess Thorup og uddyber:

- Vi gav ikke Esbjerg ét sekund på bolden, vi var fremadrettede i vores forsvarsspil, vi var gode i duellerne, og er vi det, så ved vi, at vi er et dygtigt fodboldhold.

FC Midtjylland spillede med en mand i overtal i omkring en time, da Daniel Stenderup blev vist ud, og i takt med føringen blev større og større, så blev spillet også bedre og bedre, vurderer FCM's 18-årige målscorer Mikkel Duelund.

- De faldt lidt sammen, men vi scorede fem mål, og der skal også et godt hold til at udnytte sådan en mulighed. Det var vi i dag.

- Det er 100 procent sæsonens vigtigste kamp. De sidste fjorten dage har været enormt hårde for os alle sammen, og når vi så kan smadre Esbjerg, så giver det os bare så meget, siger Mikkel Duelund.

Med sejren spillede FCM sig op på 30 point i ligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip