Jess Thorup: Vi løb tør for kræfter til sidst

Skrevet af admin

26/02/2016

Mest læste i dag

Efterhånden som FC Midtjyllands Europa League-kamp mod Manchester United på Old Trafford skred frem, fik hjemmeholdet nemmere og nemmere ved at komme til chancer.

På det tidspunkt kom betalingen for, at den danske liga har ligget stille siden december. Det siger Jess Thorup efter midtjydernes 1-5-nederlag torsdag aften.

- Vi sad i pausen med 1-1 og var på det tidspunkt videre. Så skiftede vi efter planen Paul Onuachu ind for at holde mere i bolden, men vi kunne godt mærke i løbet af anden halvleg, at vi kun har spillet en kamp i de sidste to og en halv måned.

- Vi blev presset på kræfter og kom endnu mere bagefter, end vi gjorde i starten, og det kom til at koste os til sidst, hvor vi kom alt for langt tilbage for at forsvare, siger Jess Thorup.

I løbet af kampens sidste kvarter scorede Manchester United tre gange og sendte dermed midtjyderne ud af Europa League.

I første halvleg kom FC Midtjylland ellers foran ved Pione Sisto, men selv der vidste Jess Thorup godt, at det ville blive uhyre vanskeligt at komme videre.

- Vi fik en start, som vi kun kunne drømme om, men vi var godt klar over med kampens forløb, at vi var presset på individuelle kvaliteter. De var hurtigere i tanke og handling, end vi var, siger Jess Thorup.

Mandag tager Thorup og FCM-spillerne hul på foråret i Alka Superligaen med en hjemmekamp mod AaB.

/ritzau/