Jesse Eisenberg bliver Lex Luthor

Bryan Cranston og Joaquin Phoenix må kigge langt efter rollen som Lex Luthor i »Batman vs. Superman«. Instruktøren Zack Snyder har overraskende valgt Jesse Eisenberg i stedet.

»The Social Network«-stjernen slår også »Sherlock Holmes«-skuespilleren Mark Strong, som ligeledes var på tale til den eftertragtede rolle som Supermands ærkefjende.

Snyder forklarer sin beslutning i en udtalelse: »Lex Luthor betragtes gerne som den mest berygtede at Supermans fjender. Hans ubehagelige rygte er løbet i forvejen siden 1940. Det fede ved Lex er imidertid, at han eksisterer hinsides begræsingerne for den typiske superonde slyngel. Han er en kompliceret og sofistikeret karakter, hvis intellekt, velstand og fremtrædende position gør ham til en af de få dødelige, som kan ufordre Supermans utrolige kraft«, skriver instruktøren og fortsætter: »Med Jesse i rollen kan vi udforske den interessante dynamik og bringe figuren nye og uventede steder hen«.

Snyder har også castet Jermy Irons. Hsn skal spille Batmans butler og mentor Alfred - en figur som blev spillet af Michael Caine i Christopher Nolans »The Dark Knight«-trilogi.

Henry Cavill gentager rollen som Superman og det bliver over for Ben Affleck, som har sagt ja til at spille Batman, mens den israelske »Fast & Furious«-skuespillerinden Gal Gadot kan ses som Diana Prince, alias Wonder Woman.

Den spændt ventede superheltefilm får verdenspremiere i maj 2016.

Dagens Gossip