Jim Carrey risikerer påtale

Producenten bag Jim Carreys næste film kan have grundlag for en sag om kontraktbrud.

Komikeren lagde i weekenden afstand til »Kick Ass 2« med den begrundelse, at der er for meget vold i handlingen, og Hollywoods iagttagere vurderer, at han dermed forsyndede sig mod sin kontrakt.

Carrey påpegede, at han havde indspillet »Kick Ass 2« fire måneder før massakren på en skole i Connecticut. Skyderiet i december kostede 20 børn livet og skuespilleren forklarede, at den tragiske hændelse havde ændret hans syn på tilværelsen: »Jeg kan ikke længere med god samvittighd støtte den film«, skrev den canadiske komiker blandt andet på Twitter og undskyldte direkte, at han medvirker.

Carreys samvittighedskvaler skader filmen, fastslår den erfarne producer Gary Michael Walters. »PR, promotion og markedsføring er ligeså vigtige elementer for en succes som filmens kvalitet og det er vigtigt for enhver distributør at holde tæt kontrol med alle aspekter af markedsføringen«, siger Walters og understreger, at opbakningen fra skuespillerne og instruktøren er noget af det væsentligste. »Derfor sikrer studierne sig altid kontraktligt, at deres nøglepersoner påtager sig en vis mængde PR-arbejde for deres film. Som et minimum vil det fremgå, at indsatsen skal foregå med studiets godkendelse«, forklarer produceren.

Det er dog sjældent, Hollywood-studierne slæber stjernerne i retten. I Carreys tilfælde vurderer iagttagerne, at han højest sandsynligt slipper med en påtale.

»Kick Ass 2«, der er instrueret af Jeff Wadlow, får dansk premiere den 29. august.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip