Jim Lyngvild og Bryan Rice til Shoppingbazar i Kolding

Når messearrangør Dorthe Johannsen fra Kolding åbner dørene til den 50. udgave af Shoppingbazar i IBC Innovationsfabrikken i Kolding, er det med stor taknemmelig og spænding.

Taknemmelighed fordi konceptet med powershopping af mærkevarer og events er en succes på 8. år. Spænding fordi der er lagt op til et brag af en forkælelsesweekend for kunderne med masser af oplevelser i særklasse.

Læs også: Virksomheder sender Kolding i top 10

At messen afholdes i den smukke IBC Innovationsfabrik, er helt unik og en ekstra stor oplevelse for kunderne, fastslår Dorthe Johannsen. I de eksklusive rammer, kommer jubilæumsmessens flotte program til at blive rigtig flot præsenteret.

100 stande med Danmarks bedste butikker, designere, internetshops og fødevareproducenter står klar til at forkæle kunderne med designertøj, sko, smykker, tasker, boligdesign, fødevarer, skønhedsprodukter, dyner, briller, børnetøj og meget mere.

Modeshow med Mos Mosh

Messen bliver skudt i gang med et forrygende medshow med det succesfulde jeans brand Mos Mosh. Før modeshowet vil Citysingler lave et underholdende specialshow med gæsteoptræden ved Jim Lyngvild..

Jim Lyngvild World

Shoppingbazar fortsætter sit store samarbejde med hele danmarks modemand Jim Lyngvild. Han vil på messen præsentere egne designs i skønhed, gulve, smykker, tasker, brille og, bøger.

Læs også: Søren Ryge gæster Christiansfeld

Kunderne kan ligeledes blive castet til Raunsborg look 2014 med Jim Lyngvild bag kameraet.

Intimkoncert med Bryan Rice og Jeanette Bonde Trio

Pop i international klasse på messen med Bryan Rice. Han vil forkæle kunderne med det kendte hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart og Can't say I'm sorry. Det foregår lørdag klokken 15.

Jeanette Bonde er begavet med en meget smuk stemme og en krystalklar klang. Hun underholder med kendte hits og egne sange sammen med sin Trio. Det sker søndag klokken 14.

Foredrag med Jan Fog fra Liebhaverne og Connie Svendsen

I messens åbningstid vil der ligeledes være foredrag i det smukke auditorium med den kendte ejendomsmægler Jan Fog. Han er kendt fra Liebhaverne og for at sælge eksklusive huse i hele Europa. Det sker lørdag klokken 16.

Connie Svendsen giver et indspark med ´Det Lille Ekstra`. Et fantastisk foredrag om livsglæde. Leveret med en god portion selvironi og humor samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen. Det er søndag klokken 15.

Matas Forkælelsesområde

Danmarks største Matas-område findes på messen. Her kan kunderne shoppe de kendte produkter og spare helt op til 90 procent. Shops in shop med nye varer fra Max Factor, Marc Jacobs, Just Cavalli og Hugo Boss. De professionelle makeupartister fra Max Factor lægger makeup med de nye efterårsfarver.

Kendte butikker og virksomheder fra Trekantområdet

De fantastiske udstillere kommer fra hele landet, men der vil være en del kendte lokale udstillere fra Trekantområdet. Det gælder blandt andet Frk. Himmelblå, Room 4 og Kul & Koks.

Goodiebags

For 50 kroner kan kunderne støtte Børnecancerfonden med en af de eftertragtede goodiebags med ekstra forkælelse. Heri vil være det nye Femina, fire magasiner, chokolade, marmelade, lakridser, tyggegummi, gavekort, kaffekort og meget mere.

Alle oplevelser på messen er gratis for kunderne med undtagelse af Modeshowet med Mos Mosh inden messen starter.

- Det bliver et par fantastiske dage, og vi glæder os bare så meget til at åbne dørene for det spændende jubilæumsprogram, slutter Dorthe Johannsen.

Shoppingbazar i Innovationsfabrikken i Kolding foregår den 14. og 15. september klokken 11-17. Det koster 50 kroner i entré personer over 12 år og billetten gælder hele weekenden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip