Jim Lyngvild til mor i dyb sorg: 'Det er det ondeste, man kan udsætte et andet menneske for'

Designeren Jim Lyngvild er kendt for at være særdeles aktiv på de sociale medier, hvor han hverken er bleg for at blande sig i den offentlige debat og uddele stikpiller til andre af landets kendisser.

Nu tiltrækker den 37-årige modekommentator sig atter stor opmærksomhed på Facebook, hvor han har delt en korrespondance med en kvinde, der i torsdags mistede sin lille datter.

Jim Lyngvild har valgt at offentliggøre korrespondancen med den ukendte kvinder, som valgte at søge trøst og hjælp hos kendissen.

- Kære Jim. Vi har mistet vores lille datter i torsdags. Hun fik ikke lov at leve. Det er så urimeligt og tomt. Hun skal have et smukt navn. Freya har været i tankerne... har det nogen fin betydning? håber du vil svare, skriver kvinden.

Jim Lyngvild, der i flere år har været asatroende, foreslår navnet Gefion, da det ifølge ham er 'de ugifte pigers beskytter.'

- Hun var sej og stærk – ligesom jeres kærlighed er, lyder rådet fra Jim Lyngvild til den sorgramte kvinde, der svarer med følgende besked:

Læs også: Jim Lyngvild lagde en video om flytninge på Facebook - nu svarer komikeren Anders Fjelsted igen

- Årh nu hylder jeg dig lige igen. Du er bare så dejlig, at du giver dig tid til at svare. Tænk at jeg som mor skal tage afsted med mit eget barn. Hvor er verden bare urimelig.

Jim Lyngvild lagde korrespondancen op på Facebook i formiddags, og indtil videre har over 4.000 mennesker ytret deres sympati med kvindens ulykkelige situation.

- Det er det ondeste, man kan udsætte et andet menneske for. Der er INGEN forklaring, INGEN rimelighed... Du har INTET gjort fejl, men nogle gange viser verden tænder, og du skal gennem det, med tårer, gråd, had og fortvivlelse, men du KOMMER gennem det, skriver han i en besked til den ukendte kvinde.

Se hele beskeden her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

ÅHHH hvor er verden dog urimelig... og så pipper jeg over de små ting i verden der gør mig sur...!!! Send kærlighed til...

Opslået af Jim Wegener Lyngvild på 20. marts 2016

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip