Jim Stjerne stopper - men skal finde ny landstræner

Det meddelte DBU på et pressemøde mandag eftermiddag, hvor både formand Allan Hansen og generalsekretær Jim Stjerne Hansen uddybede, hvorfor de har valgt at stoppe i DBU.

Og her understregede formand Allan Hansen altså også, at det bliver Jim Stjerne Hansens opgave at finde ud af, hvem der skal have ansvaret for det danske landshold i fremtiden.

- Forretningsudvalget har bedt Jim påtage sig den opgave - som en af de væsentligste opgaver, inden han stopper i jobbet. Med Jims erfaring og det internationale netværk, han har opbygget i sine 25 år i jobbet som generalsekretær, så ville det ikke være rimeligt at lægge den opgave hos en ny generalsekretær. Derfor er det vedtaget, at der findes en løsning på det, inden han fratræder, forklarer formand Allan Hansen om beslutningen.

Jim Stjerne Hansen fortæller selv, at hans første opgave bliver at få en afklaring på, hvordan Morten Olsen ser på sin fremtid i jobbet efter blamagen på 0-4 til Armenien i VM-kvalifikationen tidligere i juni.

- I løbet af en måned får jeg en snak med Morten om, hvad vi skal bruge efterårets kampe til. Derefter fortsætte jeg mine sonderinger omkring landstrænerposten, siger Jim Stjerne Hansen, som ikke vil udelukke, at Morten Olsen kan forlænge sin kontrakt og fortsætte i jobbet, selvom VM-billetten praktisk talt er flået ud af de landsholdets hænder.

- Jeg har ikke nogen indikation af, om han ønsker at fortsætte eller ej. Men det er vist ikke nogen tvivl om, at jeg er begejstret for Morten Olsen. Men det er væsentligt, om Morten Olsen er interesseret eller ej. Men jeg vil ikke sidde her og udelukke, at Morten kunne være en del af de samlede sonderinger, hvis han kunne have interessen, siger Jim Stjerne Hansen, som satser på at have en løsning klar omkring årsskiftet, hvor han stopper i jobbet som generalsekretær.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip