J.K. Rowling udgiver ny Harry Potter-bog til sommer

Fortællingen om den brillebærende helt og det fantasifulde univers på Hogwarts får nyt liv ved midnatstid den 31. juli, hvor den ottende Harry Potter-bog sættes til salg i alverdens bogbutikker.

I sommers offentliggjorde den britiske forfatter J.K. Rowling planerne om et teaterstykke, der skulle føre nyt liv til den populære serie.

Nyheden blev dog mødt med blandede følelser hos tilhængere af trolddomsfortællingerne – ikke mindst da billeterne til forestillingen på Palace Theatre i London blev revet væk i samme fart som en flyvende kost.

Læs også: Populær Harry Potter-stjerne er død

Den kommende bogudgivelse er manuskriptet til tilforestillingen, og under titlen 'Harry Potter and the Cursded Child' får læserne et indblik i, hvad der er sket, siden Harry, Ron og Hermione reddede Hogwarts fra Lord Voldemort.

Handlingen i den kommende fortælling - der sandsynligvis kommer til at hedde 'Harry Potter og det forbandede barn' på dansk - foregår 19 år efter 'Harry Potter og Dødsregalierne'.

Handlingen i den nye bog beskrives ifølge engelske The Telegraph sådan her:

'Det var altid svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han arbejder hårdt som ansat i Ministeriet for magi, er gift og far til tre børn i skolealderen.'

Samtidig står det klart, at mens Harry i den kommende bog kæmper med fortiden, der nægte at blive, hvor den hører til, skal hans yngste søn Albus nu løfte familiens tunge arv med magi, hvilket han aldrig har haft lyst til.

På Twitter har J.K. Rowling retweet en besked med udgivelsesdatoen, men har endnu ikke bekræftet nyheden om sommerens bogudgivelse. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip