J.Lo tager ansvaet for kontroversiel koncert

Hun blev udsat for voldsom kritik efter sin optræden ved præsident Gurbanguly Berdymukhamedovs fødselsdag i sommer, men krøb dengang uden om kontroverserne.

J.Lo fløj til Turkmenistan for at medvirke ved fejringen af præsidentens 56-års fødselsdag i juni og blev sneet til med bebrejdelser fra flere menneskerettighedsorganisationer. De påegede, at Berdymukhamedov står i spidsen for et af verdens mest undertrykkende regime, hvilket blot fik en talsmand til at tage Lopez i forsvar. Han påpegede, at latinstjernen var uvidende om forholdene i Turkmenistan, men »naturligvis aldrig ville have medvirket, hvis hun havde været klar over situationen«.

Nu påtager Lopez sig det fulde ansvar. I en samtale med Cosmopolitan beklager hun sin manglende viden på området og fastslår, at hun burde have sat sig ind i tingene, da de turkmenske festarrangører henvendte sig. »Jeg ved jo godt, at når man bliver betragtet som et forbillede, har man en pligt til at tage ansvar for sine handlinger«, siger den 44-årige sanger- og skuespillerinde og fortsætter: »Jeg er kun et menneske og begår selvfølgelig fejl, men jeg lover at gøre det bedre fremover. Når jeg tager fejl, vil jeg lære min lektie og når jeg falder, vil jeg rejse mig igen. Man bliver nødt til at yde sit bedste«.

Kanye West er den seneste musikstjerne, som har bragt sig i skudlinien for en optræden i en af de tidligere Sovjet-republikker i Centralasien. Rapperen gav privat koncert, da Kasakhstans præsident Nursultan Nazarbayev holdt bryllup for et barnebarn i lørdags.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip