Joan Ørting har mødt en ny mand: 'Vi har ikke haft sex endnu’

Der er kommet en ny mand i sexolog Joan Ørtings liv, efter hun for et halvt år siden lod sig skille fra Carsten Islington.

Det skriver Se og hør.

56-årige Joan Ørting og hendes nye bekendtskab har dog valgt en stille og rolig start på deres forhold. Derfor er forholdet ikke blevet seksuelt endnu:

Læs mere: Joan Ørting afslører: Derfor har jeg ikke bollet i et år

- Jeg kysser lidt med en ny fyr. Vi har ikke haft sex endnu, så vi er på et meget uskyldigt plan, hvor vi ser hinanden lidt an. Jeg har kendt ham i en måned, og det er fantastisk at øve sig i tålmodighed og tage et lille skridt, hver gang man mødes, siger Joan Ørting til Se og hør.

Men selvom de to ikke har haft samleje endnu, er der alligevel intimitet i deres forhold. Parret har overnattet sammen i hver deres seng, holdt i hånd og kysset hinanden.

Læs mere: Joan Ørting er blevet single: Manden ville skilles

For omkring en måned siden fortalte Joan Ørting i medierne, at hun ikke havde haft sex i mere end et år. Hun og Carsten Islington blev skilt i december efter 15 års ægteskab, og siden havde Joan Ørting været single.

- Jeg har ikke været i seng med nogen i et år. Jeg har faktisk ikke bollet i over et år, udtalte Joan Ørting.

Hun fortalte dog, at hun modtog mange tilbud fra forskellige mænd, der gerne ville på date med hende. Men selvom Joan Ørting gerne ville have en kæreste, valgte hun at tage det hele meget stille og roligt.

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip