Joanna blev fundet død efter mystisk telefonsamtale

Den 1. marts blev 36-årige Joanna fundet død i den sydsvenske by Yxenhult. Inden da havde en række mystiske begivenheder udspillet sig. Politiet er stadig på bar bund i sagen, som betragtes som en mordsag. Det skriver den svenske avis Expressen.

Fredag den 26. februar om morgen tog den svenske 36-årige mor på arbejde som rengøringsassistent sammen med den mand, der arrangerede rengøringen. Det var sidste gang Joannas kæreste, Jimmy Karlsson, så hende.

Om søndagen ringede kæresten til Joanna, fordi han undrede sig over, at jobbet kunne tage så lang tid. Jimmy Karlsson var sur over, at hun endnu ikke var kommet hjem. Han bed mærke  i, at hun lød lidt mærkelig, da de kortvarigt talte sammen.

Læs også: 1-årige Luna blev spist levende af myrer: Nu er hendes mor fænglet for vanrøgt

Beboerne i Joanna og Jimmys hjemby, Laholm, har fortalt, at de så Joanna gå tur med en hund i løbet af weekenden.

Mandag den 29. februar om aftenen ringede Joanna til sin bror og bad ham hente hende, men hun sagde ikke, hvor hun befandt sig. Da broren sagde, at han ikke kunne hente hende med det samme, blev samtalen afbrudt.

Kort efter ringede broren op igen, fordi han syntes, at søsteren havde lydt ængstelig og urolig, men det var ikke Joanna, der tog telefonen, men i stedet var det en ukendt mand, som hurtigt lagde på.

Få timer efter ringede manden, der arrangerede Joannas rengøringsjob og ham, hun var taget afsted sammen med om fredagen, og sagde, at Joanna var fundet død. Politiet fandt Joanna død tirsdag den 1. marts på gulvet i et hus i den sydsvenske by Yxenhult.

Joannas familie er dybt rystede over det tragiske dødsfald og vil meget gerne vide, hvad der skete med deres kære, men politiet har været meget stille i sagen.

Læs ogsåBygningsarbejdere graver under folkeskole og gør en grum opdagelse

- Omstændighederne om omkring, hvordan hun forsvandt, betyder at vi ikke kan udelukke, at der er tale om kriminalitet, siger politiets leder af sagen, Andreas Göthager til Expressen og tilføjer:

- Fordi der er en igangværende undersøgelse, kan jeg ikke gå ind i detaljer, men vi undersøger det som et mord.
 
Det er nu halvanden måned, siden Joanna døde under mystiske omstændigheder, og politiet efterforsker stadig sagen, men har endnu ingen mistænkte. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip