Jobcenter kaldte 61.000 ledige til et møde: Ansatte trykkede på overfaldsalarm

Det undrede de ansatte på en arbejdsformidling i Stockholm, da en kæmpe lang kø tog form i går. Flere tusinde mennesker viste sig at være inviteret til det samme møde, skriver aftonbladet.se.

Onsdag ved frokosttid kunne man hverken komme ud eller ind på en arbejdsformidling i den svenske hovedstad Stockholm. Tusindevis af forventningsfulde mennesker stod i kø for at komme ind til et og samme møde - et rekrutteringsmøde hvor arbejdsløse kunne træffe virksomheder.

Årsagen til menneskemylderet var en mail, som jobcentret ved en fejl havde sendt til 61.000 ledige i stedet for blot 1000.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mange af de ventende mennesker havde rejst langt og fået børnene passet for at kunne deltage i mødet, som forhåbentlig kunne bringe dem nærmere jobmarkedet. Så da jobcentret meldte ud, at der var sket en stor beklagelig fejl, og at mødet var aflyst, var stemningen i bund hos de fremmødte.

- Mange har efterladt børn eller taget fri fra skole for at komme her. Det er ti virksomhedsejere på plads, og de sender 60.000 mennesker her, siger en af dem, der stod i kø for at komme til mødet, Johannes Jameel til aftonbladet.se.

Kl. 13 måtte arbejdsformidlingens medarbejdere trykke på deres overfaldsalarm og tilkalde politiet, som fik dæmpet og beroliget den store flok af oprørte mennesker. Det vides ikke præcis, hvor mange af de 61.000 indkaldte mennesker, der dukkede op.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip