Jobcenter Rebild: Luk op for nye akutjobs

På trods af en stærkt motivation, har mange ledige svært ved at finde de rette jobåbninger, og som led i regeringens akutpakke, opfordrer Jobcenter Rebild nu alle virksomheder i kommunen til at lukke op for de ledige. Jobcenteret er med i en landsdækkende kampagne rettet mod både offentlige og private virksomheder, og skal indtil nytår skaffe jobcentret 50 møder med kommunens virksomheder. Kampagnen har til formål er at finde ordinære jobs, til flest mulige af de ledige, som ellers risikerer at ryge ud af dagpengesystemet til nytår.

Formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Klaus Anker Hansen, hilser kampagnen velkommen:
- I Rebild Kommune har vi pr. 1. november 643 ledige og af dem er ca. 112 i risiko for at ryge ud af
dagpengesystemet, hvis ikke de får et job. Vi reducerede sidste år langtidsledigheden med 32,2 %, så der er job at finde, og derfor kan kampagnen være med til at åbne nye døre. Det er vigtigt, at vi får kontakt med kommunens virksomheder, også selvom de ikke lige umiddelbart står foran nye ansættelser. Det er altid relevant at se på, om virksomheden med et par ekstra hænder eller nye kompetencer kan rykke i en endnu mere positiv retning – og på sigt skabe flere jobåbninger, siger han.

På landsplan er der sendt invitationer til 83.000 virksomheder, med opfordring om at mødes med en jobkonsulent. 74 jobcentre deltager i kampagnen, der skal skaffe ialt 7.500 møder mellem virksomheder og jobcentre, inden nytår.

Det er Beskæftigelsesregionerne, som sammen med landets jobcentre, står bag kampagnen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip