Joe Clark bliver cheftræner i Rungsted

Farverne er de klassiske røde, blå og hvide, og hjorten fra Hørsholm Kommunes byvåben er kommet med i det nye logo. Dermed er cobraen død.

Direktør Thomas Friberg kunne tirsdag på et velbesøgt møde i loungen i Hørsholm Skøjtehal præsentere Rungsteds amerikanske cheftræner, Joe Clark, og en pæn håndfuld af nye spillere plus egne talenter.

Joe Clark er en god bekendt af dansk ishockey og har tidligere været cheftræner i fem sæsoner i den danske liga. Tre i AaB og én i Herlev og efter bl.a. fem år i Norge en sæson i Herning.

Han var i DM-finalen med sin første danske klub AaB i 1989 (nederlag til Frederikshavn) og sluttede med bronze med Herning i 2002 (dét år Rungsted vandt).

I en lang trænerkarriere har han også været cheftræner og general manager i Odessa Jackalopes i Central Hockey League. I en periode var han scout for New York Islanders.

Joe Clark har to års kontrakt og ser frem til sin tredje periode i Danmark.

– Rungsted er en kulturbærer i dansk ishockey. Klubben og jeg har samme mål, og jeg glæder mig til at være med til at bygge et nyt Rungsted-hold op, siger han.

Som hjælpetræner får han den tidligere svenske Rungsted-spiller Jens Johansson.

På Rungsted-holdet er stærke navne som målmanden Peter Hirsch, der vender hjem til barndomsklubben fra Coventry Blaze, Tobias Kisum (Frederikshavn), Nikolaj Rosenthal (Sønderjyske), Andreas Sabroe (Herlev), Peter Persson (Copenhagen) og Christoffer Pedersen (Copenhagen).

– Vi satser meget på tidligere Rungsted-spillere, understreger Thomas Friberg.

Endnu er der ikke skrevet kontrakt med udenlandske spillere, men et par backs skulle være på vej.

 

 

 

Dagens Gossip