Jørgensen: Power og fans skal sende Danmark til EM

Der venter Danmark en helt anden type kamp tirsdag aften i Telia Parken, end det var tilfældet i lørdagens 1-2-nederlag mod Sverige i Stockholm.

En masse dansk spilenergi og support fra lægterne er nøgleingredienser for dansk succes.

Det siger Nicolai Jørgensen, der er tilbage på dansk jord i Helsingør, hvor han sammen med landsholdet forbereder siger til tirsdagens returkamp.

- Det bliver en helt anden kamp. Alle kampe går man efter at vinde. Kampen er vind eller forsvind, så alt er på spil.

- Det bliver forhåbentlig med en enorm power fra start af og en enorm opbakning fra fansene. Så derfor skal kampen nok gå til vores fordel, siger Nicolai Jørgensen.

Den første kamp bar præg af, at Sverige var dominerende i den første time, før Danmark fik bedre fat.

Det danske landshold har tabt tre landskampe i træk og er uden sejr i yderligere to. Landsholdet bliver dog kun bedre og bedre, efterhånden som holdets mange unge spillere bliver spillet mere sammen, siger lørdagens danske målscorer.

- Vi er mange nye. Det bliver bedre og bedre for hver kamp, vi får spillet. Der kommer spillere ind, som kender Mortens rutine, så jeg er sikker på, det kun bliver bedre og bedre herfra, siger Nicolai Jørgensen.

Efter 80 minutter kom Nicolai Jørgensen på måltavlen mod Sverige, da han dukkede op ved bageste stolpe efter et forlænget hjørnespark. Det kunne ligne en indøvet hjørnesparkskombination, men det var mere tilfældigt.

- Vi har trænet det hjørnespark masser af gange. Ej, det var mere en tilfældighed, siger Nicolai Jørgensen.

- Simon Kjær sagde, at han tog forreste område, som jeg havde på det første hjørnespark, mens jeg var på banen. Jeg tog så bageste område og scorede, så jeg skylder ham en lille assist, siger målscoreren.

Den reelle assist stod Yussuf Poulsen for, da han headede Christian Eriksens hjørnespark videre til Nicolai Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip