Jørgensen svarer Zlatan igen: Vi er ikke pensionsmodne

Skrevet af admin

18/11/2015

Dagens topnyheder

Zlatan Ibrahimovic gjorde stort set, hvad der passede ham, da Sverige spillede 2-2 mod Danmark i Parken tirsdag aften.

Sammenlagt vandt Sverige 4-3 i de to playoffkampe om at komme til EM næste sommer, og Zlatan Ibrahimovic scorede tre af de fire svenske mål.

Zlatan Ibrahimovic konstaterede efterfølgende, at han havde sendt Danmark på pension.

- Mange har sagt, at jeg er gammel og svag, men det ser ikke sådan ud. Det var skønt at afgøre tingene her i København.

- De skulle sende mig på pension, men jeg sendte hele deres land på pension, siger Zlatan Ibrahimovic til svenske Kanal 5.

Nicolai Jørgensen, som spillede hele tirsdagens kamp, afviser dog, at de danske spillere er pensionsmodne.

- Vi er stadig mange unge spillere, og der har mange år tilbage på vores hold endnu, så det ved jeg ikke, om han har gjort.

- Men Zlatan sendte os da ud af denne EM-kvalifikation, hvor vi havde chancen for at komme til en slutrunde, erkender FCK'eren.

Paris Saint Germain-stjernen scorede først lidt heldigt efter et indøvet hjørnespark, og dernæst lavede han en sand perle på et direkte frispark.

- Tre mål i to kampe. Det, kan man vel godt sige, er en forskel. Han er jo en klassespiller, og det vidste vi godt inden kampen. Han ramte dagen - specielt herinde var han virkelig dygtig.

- Det første mål ramte han lidt forkert, og det andet mål var ren klasse, mener Nicolai Jørgensen.

I den første kamp scorede Nicolai Jørgensen det enlige danske mål i Stockholm, der gav håb om at nå EM-slutrunden, men det var ikke nok.

- Lige nu er det meget bittert. Det er svært at sætte ord på. Sådan er det i fodbold. Det er dag og nat. Vi kunne have haft en kæmpe fest, men sådan skulle det ikke være, lyder det fra kantspilleren.

/ritzau/