Joey Moe smider trøjen: Se det frække billede

Selvom der har været lidt stille fra hans side på musikfronten, har den danske popstjerne Joey Moe vist ingen problemer med at få sin tid til at gå.

Selvom han er far og har travlt i studiet, så bliver der nemlig også tid til at tage en tur forbi fitnesscentret, så han kan holde sin veltrænede krop ved lige.

Læs mere: Joey Moe har været til numerolog igen: Her er den nyfødte søns specielle navn

Det beviser den 31-årige sanger i dag på det sociale medie Instagram. Her har han nemlig delt et billede af sig selv i bar overkrop.

- Når jeg ikke afvikler min ustoppelige kreativitet eller hænger med min lille familie. Så går jeg op i krop og velvære, skriver Joey Moe til billedet.

Læs mere: Popstjernen Joey Moe er blevet far

- Bevæger mig langsomt mod mit mål. Smider ligeså stille fedtprocenten ned, men kampvægten bliver stadig på 90+ kilo, tilføjer han.

Noget tyder på, at Joey Moes følgere kan lide, hvad de ser. Billedet har nemlig fået næsten 3.000 likes i løbet af otte timer.

 

Morgencardio! Når jeg ikke afvikler min ustoppelige kreativitet eller hænger med min lille familie... Så går jeg op i krop og velvære (Okay nu bliver det nørdet fra morgenstunden af). Bevæger mig langsomt mod mit mål. Smider lige så stille fedt%'en ned men kampvægten forbliver stadig på 90+ kg. Løber solen sort og bænker 140 kg. Man kan så småt begynde at være stolt af sig selv. Big up til min coach @in2shape.dk #holdud #vejenmodenfedtprocentpåunderti #arbejdetkansåsmåtses #smukkestpåensøndag #stærkestpåenlørdag @fitnessdk

A photo posted by JoeyMoeOfficial (@joeymoeofficial) on

Jun 10, 2016 at 11:28pm PDT

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip