Johanne Schmidt: Desperat Sass når nyt lavpunkt

Det er direkte løgn og har ingen hold i virkeligheden, når Socialdemokraternes gruppeformand, Henrik Sass Larsen (S), beskylder Enhedslisten for at stå bag de flere af de omfattende protester ved 1. maj-arrangementerne landet over.

Det fastslår Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen (Ø).

»Vi er hamrende uenige om en række politiske punkter, men at manden bliver så desperat, at han begynder at beskylde mig for at organisere de her mennesker ... det er langt uge«, siger Johanne Schmidt-Nielsen til TV 2 News.

»Jeg synes virkelig, at Sass når et nye lavpunkt med det her,« understreger hun og siger, at Socialdemokraternes gruppeformand er »langt ude« og »spreder løgne«.
Ifølge Sass Larsen var det folk bag Enhedslistens politiske ordfører, der orkestrerede de højlydte og til tider voldsomme protester, der blandt andet betød, at overborgmester Frank Jensen (S) fra København, Annette Vilhelmsen (SF) og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) måtte se deres taler overdøvet af tilråb og buhen.

»Jeg er ikke i tvivl om, at Enhedslisten har stået bag - og organiseret - en masse af de her protester rundt omkring, og man har været fuldt ud vidende om, at folk er gået i gang med at organisere det, og at det er hendes (Johanne Schmidt-Nielsens, red.) egne folk, der har gjort det,« siger Sass Larsen i TV 2 News? politiske magasin, 1240K, der sendes lørdag.
Johanne Schmidt-Nielsen (Ø) talte selv i Fælledparken i København, hvor hun tog afstand fra balladen.

»Jeg kan godt forstå, at mange er utilfredse med regeringen. Men jeg synes ikke, det er fair og i orden at møde dem med buhråb og fratage dem muligheden for at tale,« sagde hun.

Dagens Gossip