Johanne Schmidt-Nielsen: Unfair af buhe mod regeringen

Flere toppolitikere fra Socialdemokraterne og SF er blevet buhet ud under 1. maj-arrangementer landet over. Men det er ikke i orden, mener en af regeringens skrappeste kritikere, Johanne Schmidt-Nielsen (Ø).

Enhedslistens politiske ordfører indledte sin tale i Fælledparken i København med at kritisere de mange publikummer, der kort forinden havde overdøvet overborgmester Frank Jensen (S) og erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF).

»Jeg kan godt forstå, at mange er utilfredse med regeringen. Men jeg synes ikke, det er fair og i orden at møde dem med buhråb og fratage dem muligheden for at tale,« sagde Johanne Schmidt-Nielsen.

»Mød dem med argumenter, tag diskussionen. Det er så meget stærkere,« tilføjede hun, inden hun indledte sin tale.

Mens Johanne Schmidt-Nielsen kunne gennemføre sin tale i ro og orden, var det ifølge Berlingske Nyhedsbureaus medarbejder i Fælledparken umuligt at høre Frank Jensens og Annette Vilhelmsens taler. Overborgmesteren måtte afbryde sin tale flere gange på grund af højlydt buhen fra publikum.

Også statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) blev mødt med massive mishagsytringer under sin tale på Tangkrogen i Aarhus. Her blev en mand anholdt for at sprøjte vand på statsministeren med en kraftig vandpistol.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip