Johanne Schmidt-Nielsen: Unfair af buhe mod regeringen

Flere toppolitikere fra Socialdemokraterne og SF er blevet buhet ud under 1. maj-arrangementer landet over. Men det er ikke i orden, mener en af regeringens skrappeste kritikere, Johanne Schmidt-Nielsen (Ø).

Enhedslistens politiske ordfører indledte sin tale i Fælledparken i København med at kritisere de mange publikummer, der kort forinden havde overdøvet overborgmester Frank Jensen (S) og erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF).

»Jeg kan godt forstå, at mange er utilfredse med regeringen. Men jeg synes ikke, det er fair og i orden at møde dem med buhråb og fratage dem muligheden for at tale,« sagde Johanne Schmidt-Nielsen.

»Mød dem med argumenter, tag diskussionen. Det er så meget stærkere,« tilføjede hun, inden hun indledte sin tale.

Mens Johanne Schmidt-Nielsen kunne gennemføre sin tale i ro og orden, var det ifølge Berlingske Nyhedsbureaus medarbejder i Fælledparken umuligt at høre Frank Jensens og Annette Vilhelmsens taler. Overborgmesteren måtte afbryde sin tale flere gange på grund af højlydt buhen fra publikum.

Også statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) blev mødt med massive mishagsytringer under sin tale på Tangkrogen i Aarhus. Her blev en mand anholdt for at sprøjte vand på statsministeren med en kraftig vandpistol.

Dagens Gossip