John brugte 3 år på at bygge træhytte til sine børn, men ét opkald kan ødelægge alt

30.000 canadiske dollars, svarende til lidt over 155.00 danske kroner, er hvad John Alpez spenderede på at bygge en imponerende træhule til sine børn, men et telefonopkald har sat en kæp i hjulet for det imponerende byggeprojektet.

Den canadiske far lagde utallige timer i skabelsen af det højtragende fritidsprojekt, der blev skabt som et skib med alt fra et imponerende sømandsror til et spiseområde, og det hele er stort nok til, at børnene kan bruge stedet til at lege med deres venner.

- Det er rart at give børnene deres eget sted, hvor de kan skabe deres egen lille verden. Fantasi er så vigtigt. De bruger stedet til at lege, så de ikke bare sidder og spiller computer, siger John Alpeza til CBC.

- De har haft det sjovt med det, siger John Alpeza og forklarer, at han ikke havde en byggetilladelse, da han gik i gang med det omfattende og dyre hobbyprojekt.

De nødvendige papir blev først senere sendt til kommunen, men han fik afslag fra tre forskellige afdelinger i systemet, der nu har beordret trækonstruktionen fjernet, da de har modtaget en klage fra en af naboerne.

Læs også: Far bygger båd til sin 2-årige søn: Grunden er hjerteskærende

- Jeg føler, at den er alt for stor. Hvorfor har man love og vedtægter, når folk bare kan bygge, hvad de vil, lyder det spørgende fra naboen Kate Lawson, der indsendte klagen om det fantasifulde byggeri.

John Alpeza, der bor i den canadiske storby Toronto, fik at vide, at han har fået en uge til at pille det hele ned, hvis han ville undgå en økonomisk straf.

- For dem er det bare en beslutning, der skal tages, men jeg undrer mig over, hvorfor folk gør sådan noget. Hvilken ondskab kan få gode mennesker til at træffe sådanne beslutninger, spørger John Alpeza.

- Nu vil de ødelægge det her, siger han og forklarer, at beskeden om fjernelsen af det legesyge træhus blev overbragt ham i en besked på telefonsvaren.

- Når alt lader til at være virkelig rart, så sker der et problem. Jeg forstår ikke, hvorfor man vælger at klage efter et helt år. Jeg har skabt noget ganske særligt, der ikke bare er bygget med krydsfinerplader, siger John Alpeza.

Han brugte tre år på at skabe skibet i haven, og for ham er det nu blevet en kamp, der hverken handler om de lokale myndigheder eller utilfredse naboer - derimod handler det om børnene.

- Børnene minder mig ofte om, at jeg er en god far. De ved, at det her (træskibet, red.) er for dem, siger John Alpeza, der nægter at pille trækonstruktionen ned.

Følg Dagens Mænd for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip