John Nielsen er dybt chokeret over dødsfald

Danmarks første vinder af Le Mans, John Nielsen, er dybt berørt og fysik påvirket af Allan Simonsens død lørdag.

- Når uheldet er ude og alle faktorer, så sker sådan noget. Jeg er simpelthen chokeret. Jeg har virkelig ondt i maven, for det skal jo ikke gå på den måde vel, siger John Nielsen, der så ulykken i fjernsynet.

Så sent som i 2008 var han selv med i det klassiske løb, og gennem sine mange år i motorsport lærte 57-årige John Nielsen den 23 år yngre Allan Simonsen at kende som en dygtig racerkører.

- Jeg kendte ham rimeligt godt gennem mange år, og Allan havde efterhånden etableret sig som en international sportsvognskører og kunne leve af sin sport. Han var en både dygtig og seriøs mand, siger John Nielsen.

Selvom uheld er en del af motorsporten, er dødsulykker heldigvis sjældne, men alle, også John Nielsen, ved, at det værst tænkelige kan være resultatet af kombinationen af høj fart og splitsekunders uopmærksomhed eller ren og skær tilfældighed.

- Det er en risiko vi alle kender. Men det er sørgeligt for både dansk motorsport og for Le Mans. Vi er hjælpeløse alle sammen, og vi ved ikke, hvad vi skal gøre, siger John Nielsen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip