John Nielsen: Magnussen ender på podiet

Kevin Magnussen kan muligvis køre en podieplacering hjem, når han på søndag får sin debut i Formel 1 i Melbourne.

Nye regler og krav til bilerne betyder, at det er næsten umuligt at spå om en vinder. Men den tidligere topkører John Nielsen tror på den 21-årige danske McLaren-kører.

- Jeg tror, at det ender med en podieplacering til Magnussen. Men det kan også sige bang i første sving, og så hænger vi alle sammen med mulen.

- Kvalifikationen om lørdagen bliver selvfølgelig meget afgørende, og jeg tror, at McLaren vil ende i top-seks.

- Måske med en tiendedel af et sekund mellem Jenson Button og Kevin Magnussen - måske med fordel til Magnussen, vurderer John Nielsen.

Generelt vil danskerens præstation i Melbourne blive målt op imod den britiske holdkammerat Jenson Button, der har kørt 249 Formel 1-løb og er tidligere verdensmester.

- Det er svært at sige, om Kevin er hurtigere eller langsommere end Button i Melbourne, men jeg er sikker på, at når Formel 1-feltet om to måneder skal køre Europa, så er Kevin den hurtigste af de to.

- Jenson er rigtig dygtig og hurtig, men han er ikke et unikum. Dem er der ikke mange af. Der har været en Michael Schumacher og en Ayrton Senna. Nu er der en Sebastian Vettel og en Fernando Alonso, og så er der en Magnussen.

- Der er ingen tvivl om, at han er det nye supertalent i Formel 1, siger John Nielsen.

- Det psykiske er et åbent spørgsmål. Hele verden kigger på ham, og det er et stort pres. Jeg tror ikke, at det vil røre ham, men det får vi at se.

- Han ved, at han er dygtig. Han er selvsikker, og nogle vil kalde ham arrogant. Men man skal have den egoisme og selvtillid, hvis man vil ende som verdensmester. Han har noget at have det i, siger John Nielsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip