John Terry: Jeg skal ikke være Brøndby-træner

Brøndby er i øjeblikket på udkig efter en ny cheftræner, der kan tage over fra Auri Skarbalius før næste sæson.

På rygteplan er Chelsea-anfører John Terry blevet sat i forbindelse med jobbet, da han er nær ven af Brøndby-formand Jan Bech Andersen.

35-årige Terry, der har kontraktudløb med London-klubben efter denne sæson, afviser dog spekulationerne, da han mandag er på besøg på Brøndby Stadion for at overvære superligakampen mod FC Nordsjælland.

- Nej, det skal jeg ikke være.

- Jeg er meget god ven med Jan, og jeg vil gerne spille et par år mere. Forhåbentlig bliver det i Chelsea. Jeg er Chelsea-spiller, og det har været min klub, siden jeg var 14 år, siger John Terry til Brøndbys hjemmeside.

Midterforsvareren indrømmer dog, at han er begyndt at følge meget med i Brøndbys resultater.

- Jeg følger med i resultaterne, efter at Jan er blevet involveret. Det er det første, jeg kigger efter, når vi selv har spillet kamp. Jeg ønsker, at det går ham godt, siger John Terry.

De seneste to måneder har det stået klart, at Brøndby skal have en ny cheftræner, efter at Thomas Frank stoppede i klubben.

Opsigelsen fra Thomas Frank kom, efter at træneren var blevet kritiseret af Brøndby-formand Jan Bech Andersen i et debatforum for fans. Formanden skrev under pseudonymet "Oscar".

/ritzau/

Dagens Gossip