John Terry: Påstand om oprør mod Mourinho er latterlig

Der er intet spilleroprør mod manager José Mourinho i den kriseramte fodboldklub Chelsea.

Det var budskabet fra klubbens mangeårige anfører, John Terry, da han sammen med manageren deltog i et pressemøde tirsdag eftermiddag, dagen før Chelsea spiller den vigtige Champions League-kamp mod Dynamo Kiev.

- I de seneste to-tre dage har vi set latterlige historier om, hvad der foregår i klubben og i omklædningsrummet, siger John Terry ifølge Sky Sports.

- Jeg kan forsikre jer om, at spillerne står 100 procent bag manageren, siger den 34-årige midterforsvarer.

Chelseas forsvarende engelske mestre har på det nærmeste smidt titelforsvaret i skraldespanden efter sæsonens første 11 Premier League-kampe.

Blot 11 point er det blevet til, og det efterlader mestrene hele 14 point efter både Manchester City og Arsenal.

Fundamentet er også skrøbeligt i Champions League, hvor Chelsea har fire point for tre kampe i gruppe G.

Porto med syv point og Dynamo Kiev med fem point indtager i øjeblikket de to øverste pladser, der udløser avancement til 1/8-finalerne.

Set i det lys er onsdagens kamp på Stamford Bridge i London meget vigtig for Chelsea, der sandsynligvis ikke kan tåle at tabe.

John Terry mener, at den stjernespækkede spillertrup skal tage ansvaret for nedturen.

- Først og fremmest skal spillerne sige - og jeg gør det personligt - at vi ikke har været gode nok. Vi har ikke spillet godt nok, og vi må tage det på vores kappe, siger anføreren.

- Han (Mourinho) er under pres på grund af den måde, vi spiller på. Han kan lave alt det arbejde, han vil, på træningsbanen, men når vi går ind på banen, er det op til spillerne. Vi ved, at vi skal gøre det bedre sammen, for klubben og for ham, siger John Terry.

En anden Chelsea-spiller Cesc Fabregas har også haft behov for at ytre sig tirsdag.

Spanieren er blevet beskyldt for at stå i spidsen for et spilleroprør mod José Mourinho, men det afviser Cesc Fabregas på sin Twitter-profil.

- Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg - i modsætning til hvad der bliver skrevet på visse hjemmesider - er meget glad for at være i Chelsea, og jeg har et fremragende forhold til manageren, skriver Fabregas.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip