Johnny Depp: Alle mine roller er homoseksuelle

Johnny Depp endte næsten med at gå planken ud i sin rolle som kaptajn Jack Sparrow. Producerne på "Pirates of the Caribbean" var nemlig så trætte af hans mumlen, at de talte om at fyre ham. Det fortæller den flamboyante skuespiller under en filmfestival i Los Angeles.

- Jeg var helt sikker på, at jeg ville blive fyret, og jeg fik endda et opkald fra en på toppen af rangstigen i Disney, der var modig nok at spørge mig: "Hvad fanden laver du?", fortæller Depp ifølge US Magazine.

Skuespilleren, der i dag er 52 år, var inspireret af The Rolling Stones-guitaristen Keith Richards excentriske personlighed, og det kom til udtryk i Jack Sparrows slørrede udtale og spøjse opførsel.

- Spørgsmålet kom op: "er hans rolle fuld, er den homoseksuel?" Det eneste jeg kunne sige, når nu de gav mig en så god mulighed, var: "vidste du ikke, at alle mine roller er homoseksuelle", griner Depp, der også fortæller, at producerne overvejede at sætte undertekster på, fordi de ikke kunne forstå, hvad han sagde.

Som bekendt blev Johnny Depp ikke fyret, og han endte med at medvirke i tre efterfølgere til den oprindelige film fra 2003. Og det er endnu ikke slut med historien om den måske fulde, måske homoseksuelle Jack Sparrow, der i 2017 genopstår på det store lærred med filmen "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip