Johnny Depp: Jeg er bekymret for min datter

Skrevet af admin

05/10/2015

Dagens topnyheder

Som far, så datter.

Selv om det gamle ordsprog lever i bedste velgående hos familien Depp, så frygter den 52-årige skuespiller alligevel for sin 16-årige datter, Lily-Rose Depp, der er ved at etablere sit eget navn i Hollywood-verdenen.

Mini-Depp er både udråbt som muse for det eksklusive modehus Chanel, som hun har lavet flere kampagner for, og derudover er hun også ved at gå i sin fars fodspor med en spirende skuespilkarriere.

- Jeg forventede ikke, at alle disse ting ville ske for Lily-Rose - særligt ikke i så ung en alder, siger Depp i et interview med det tyske magasin Gala.

- Det er hendes passion, og hun har det sjovt imens, men for at være helt ærlig så er jeg ret bekymret for hende, lyder det åbenhjertigt fra "Pirates of the Caribbean"-stjernen.

- Men hun ved, at jeg altid er der for hende, tilføjer Depp, der har datteren med den franske sanger- og skuespillerinde Vanessa Paradis, som han brød med i 2012 efter 13 års forhold.

Fars formanende finger er dog ikke højere hævet, end at Depp og datter begge medvirker i den syrede comedy-horrorfilm "Yoga Hosers", som endnu ikke har fået en premieredato.

Johnny Depp selv kan ses i de danske biografer, når FBI-dramaet "Black Mass" får premiere den 15. oktober.

Se Lily-Rose Depp her: https://www.youtube.com/watch?v=FU0EZKDsYt4

/ritzau/FOKUS