Johnny Depp overvejer karrierestop

Skuespilleren ramte det første skarpe hjørne den 9. juni og indrømmer, at han efterhånden er godt træt af at have en hale af fotografer efter sig og snige sig ind på hoteller gennem bagdøre og parkeringskældre, »så man nærmest lever som en flygtning«.

»Det er ikke noget, jeg har lyst til at bruge 10 år mere på, men så længe jeg har muligheden, lysten og den kreative gnist til at beskæftige mig med de ting, jeg gør nu, bliver jeg nok ved«, siger Depp til det nye nummer af Rolling Stone og fortsætter: »På et tidspunkt vil jeg dog skære mine fornødenheder ned til et absolut minimum og leve livet, virkelig leve livet«.

»Pirates of the Caribbean«-stjernen erkender, at det med at gå på førtidspension kræver forberedelse. »Jeg aner ikke, om jeg kan slappe af. Jeg har det skidt, når min hjerne kører i tomgang. Så bliver jeg rastløs og underlig«, fortæller Depp og røber, at lediggang får ham til at synke ned i de slemme ting i verden: »Så er det, man begynder at fundere over for eksempel, at folk slås, bare fordi den ene synes, hans gud er bedre end den andens. Det dør zillioner af uskyldige mennesker af på de grusomste måder og det er jo ikke til at holde ud«, fastslår den overbeviste ateist.

Depp løfter også sløret en anelse for sit brud med Vanessa Paradis, som han levede sammen med i 14 år: »Det sidste par år var svære, men sådan er det, når der er børn indblandet«, siger skuespilleren og
understreger: »Det var svært for alle parter, men uanset hvorfor et parforhold stopper, holder du jo af det andet menneske, som du altid vil kende, fordi I har børn sammen. Derfor får man det bedste ud af situationen«.

Selv om den 50-årige Hollywood-steg går med tanker om at lægge karrieren på hylden, er han mere efterspurgt end nogensinde, Depp indspiller for tiden science fiction-dramaet »Transcendence« og den 3.
juli bliver han biografaktuel herhjemme i Gore Verbinskis filmversion af den gamle amerikanske TV-serie »The Lone Ranger«.

Dagens Gossip