Johnny Depp til gallapremiere med hest

Johnny Depp og hans medspillere måtte dele rampelyset med en hest, da de i aftes kastede glans over den britiske gallapremiere på »The Lone Ranger« i aftes. Den hvide hingst Silver gjorde Depp, Armie Hammer og de øvrige stjerner selskab på den koskinds-mønstrede løber uden for Odeon-biografen i London.

Den flotte firebenede gæst vakte opsigt, men det gjorde Hammer også.
Efter stribevis af premierer over hele verden havde »The Social Network«-stjernen fået nok af de pæne mørke jakkesæt og var trukket i en postkasserød habit med slips i en mørkere nuance.

Depp havde ladet slipset blive hjemme på hotellet i den varme sommeraften og kom til premiere med åbentstående skjortekrave.

De to hovedpersoner stillede beredvilligt op til fotografering sammen med hesten og fik også deres instruktør Gore Verbinski med et par af billederne.Både Depp og Hammer tog sig desuden tid til at skrive autografer til nogle af de mange hundrede fans, som havde taget opstilling uden for premierebiografen på Leicester Square, der i dagens anledning lå i Wild West End i stedet for bare i Londons West End.

Derefter forklarede Depp de mange pressefolk, at hans rolle som indianeren Tonto havde voldt ham visse vanskeligheder: »Det har altid generet mig, at Tonto ses som underordnet den hvide mand. Jeg følte et ansvar for at skildre de indfødte amerikanere som de værdige krigere, de er, men jeg følte også et ansvar for at underholde og få folk til at le, så det var noget af en linegang«, sagde »Pirates of the Caribbean«-stjernen om sin udskældte rolle.

Der britiske publikum må vente helt til den 9. august, før de kan opleve »The Lone Ranger« i biograferne.

Dagens Gossip