Johnny Mølby: Målene er Viborgs udfordring

Skrevet af admin

23/11/2015

Dagens topnyheder

Fodboldklubben Viborg er det mindst scorende hold i Alka Superligaen.

Oprykkerholdet har scoret 14 mål i 16 kampe, og det skal gerne gøres bedre, siger cheftræner Johnny Mølby.

- Vi ved godt, at det er vores udfordring. Hvis vi havde været bedre til at score, havde vi haft betydeligt flere point, end vi har. Det skal vi arbejde med, siger træneren.

Johnny Mølby så søndag sit hold kreere en del chancer i 0-0-udekampen mod FC København, hvor Viborg-holdet fuldt fortjent fik point.

Træneren, der trådte til før denne sæson, påpeger, at Viborgs få mål ikke er et nyt fænomen.

I sidste sæson lavede holdet 47 mål i 33 kampe i den næstbedste række, som Viborg vandt sikkert.

- I sidste sæson var Viborg suveræne og rykkede op. Men det skyldtes meget Viborgs defensiv, holdet lavede ikke mange mål.

- Det er et udviklingsområde, som vi skal have fokus på, men det må ikke gå ud over de andre ting, siger Johnny Mølby.

Viborg vandt for nylig 4-2 ude over FC Midtjylland, og søndagens uafgjorte resultat mod FCK var endnu et godt resultat på udebane.

- Jeg ser et Viborg-hold, der er i stand til at producere betydeligt flere chancer på svære udebaner, end vi var i begyndelsen af sæsonen, siger træneren.

Viborg ligger nummer ti i Superligaen med 18 point for 16 kampe. Johnny Mølby mener, at hans hold har gjort det bedre, end mange havde forventet.

- Vi kigger nedad i tabellen, men vi har lavet præstationer, der giver grund til optimisme.

- Vi har spillet to gode kampe i Parken mod FCK, vi har besejret AaB hjemme, og vi har vundet ude over FC Midtjylland og Randers.

- Alle havde dømt os som direkte nedrykker, men vi har bevist, at vi er et rigtig fint superligahold, siger Viborg-træneren.

/ritzau/