Jolie har hud til 150.000 kroner

Skrevet af admin

13/07/2014
Der er rynkecreme, botox og peeling. Og så er der den såkaldte "regndrypsbehandling", som er den nyeste huddille blandt Hollywoods rige og berømte indbyggere.Og skuespillerinden Angelina Jolie er ingen undtagelse. Faktisk er hun så vild med den særlige laserbehandling, at hun besøger læge David Colbert en gang om måneden for at opnå den helt særlige, ungdommelige teint.- Jeg har arbejdet sammen med hende på adskillige film som konsulent. På filmen "Salt" udviklede vi en hudcreme, som var virkelig blid baseret på shea-smør.Den hedder "Heal and Soothe" ("Hel og dulm", red.), koster 1200 kroner og hjælper med at holde huden rolig og dugfrisk, fortæller Colbert til det britiske magasin Grazia.Prisen på de mange behandlinger løber sammenlagt op i, hvad der svarer til 150.000 kroner om året.Men så involverer processen også en 35 minutters totalbehandling, hvor den sarte ansigtshud bliver udsat for kosmetiske indgreb som "microdermabrasion", et syrebad med lavendel og en række blide, bølgende lys.Newspaq

Mest læste i dag

Der er rynkecreme, botox og peeling. Og så er der den såkaldte "regndrypsbehandling", som er den nyeste huddille blandt Hollywoods rige og berømte indbyggere.

Og skuespillerinden Angelina Jolie er ingen undtagelse. Faktisk er hun så vild med den særlige laserbehandling, at hun besøger læge David Colbert en gang om måneden for at opnå den helt særlige, ungdommelige teint.

- Jeg har arbejdet sammen med hende på adskillige film som konsulent. På filmen "Salt" udviklede vi en hudcreme, som var virkelig blid baseret på shea-smør.

Den hedder "Heal and Soothe" ("Hel og dulm", red.), koster 1200 kroner og hjælper med at holde huden rolig og dugfrisk, fortæller Colbert til det britiske magasin Grazia.

Prisen på de mange behandlinger løber sammenlagt op i, hvad der svarer til 150.000 kroner om året.

Men så involverer processen også en 35 minutters totalbehandling, hvor den sarte ansigtshud bliver udsat for kosmetiske indgreb som "microdermabrasion", et syrebad med lavendel og en række blide, bølgende lys.

Newspaq