Jon Dahl bliver cheftræner i Holland

Det er første gang, at Jon Dahl Tomasson får lov til at prøve kræfter med at have det overordnede ansvar for et fodboldhold. Det har da også længe ligget i kortene, at Tomasson ville få et job med mere ansvar. For en måned siden gav han et interview til sporten.dk, hvor han fortalte, at han allerede have fået tilbud fra andre klubber, og at han inden længe ville tage et nyt job.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er dér lige nu, hvor jeg godt kunne have brug for at tage næste skridt, sagde Tomasson dengang.

Han afviste i den ombæring ikke at tage til Danmark for at blive træner, men nu ser det ud til, at det bliver Excelsior i den næstbedste hollandske række.

- Jeg har et år tilbage af min nuværende kontrakt i Excelsior, men det er heller ikke særlig ambitiøst at være assistent i samme klub i mange år, når man på sigt vil være cheftræner, sagde Tomasson i sidste måned til sporten.dk.

Jon Dahl Tomasson får til opgave at rejse den hollandske klub, som i den forgangne sæson blot blev nummer 15 i den næstbedste række.

Dagens Gossip