Jon Dahl Tomasson bliver cheftræner

Jon Dahl Tomasson overtager cheftrænerposten i den hollandske klub Excelsior. Det blev offentliggjort af klubben mandag aften.

Den tidligere danske landsholdsanfører har skrevet under på en to-årig kontrakt med klubben, hvor han har været assistenttræner siden 2011. Sideløbende har han taget både hollandske og danske trænerkurser, bl.a. den højeste danske af slagsen, P-licens, som han færdiggør i august.

- Vi tror på, at vi med Jon Dahl som cheftræner kan få meget bedre resultater i næste sæson. Vi er overbeviste om truppens kvalitet. Vi er klar over, at vi begynder fra nul, men vi er sikre på, at han er den rette mand for Excelsior, siger klubdirektør Ferry de Haan til det hollandske magasin Voetbal International.

Excelsior, der er samarbejdsklub med Tomassons tidligere klub, Feyenoord, havde en miserabel sæson og endte på næstsidste-pladsen i den hollandske Jupiler League, der er næstbedste række i Holland. Klubben rykkede dog ikke ned, så Tomasson får muligheden for at starte på en frisk med en ny trup fra næste sæson.

 

 

 

Dagens Gossip