Jonas Dal: Efter vinterpausen har jeg sat mit præg

Jonas Dal fik ikke den bedste start på sin karriere som Esbjerg-træner, da det lørdag aften blev til et 2-4-nederlag ude mod Viborg.

Han ville gerne i højere grad have sat sit præg på mandskabet, men Jonas Dal erkender, at det er en lang proces, før man for alvor vil kunne se hans fingeraftryk.

- Jeg havde selvfølgelig gerne set, at man kunne se mere af mit aftryk i kampen mod Viborg, men det er svært efter kun to træninger i spidsen for et nyt mandskab. Det har været to virkelig gode dage, men åbenbart ikke gode nok, siger Jonas Dal.

Han håber på, at man alvor kan se hans idéer skinne igennem efter vinterpausen i Alka Superligaen. Jonas Dal mener, at koncentreret tid sammen med truppen i den periode kommer til at gøre en forskel.

- Efter vinterpausen er jeg sikker på, at man kan se mit præg på holdet. Så har vi haft en lang periode sammen og en træningslejr et eller andet sted i det sydlige, hvor vi kan dykke helt ned i de mindste detaljer i forhold til taktikken, siger Esbjerg-træneren.

Han understreger dog, at det selvfølgelig ikke betyder, at Esbjerg i resten af efterårssæsonen kan blive ved med at levere resultater, som det var tilfældet imod Viborg.

- Det nytter selvfølgelig ikke noget, at vi taber de næste fem kampe, inden vi går på juleferie. Så ligger vi sikkert ikke over stregen længere. Vi skal hjem og arbejde stenhårdt og stå sammen om at få nogle sejre, inden der er vinterpause, siger Jonas Dal.

Esbjerg-stopperen Michael Jakobsen har i de to træninger, det er blevet til, fået et positivt billede af den nye mand i spidsen for Esbjerg. Han er glad for den energi og optimisme, Jonas Dal er kommet med.

- Jeg har virkelig fået et godt indtryk af Jonas. Han er kommet med et positivt syn på tingene. Han har en god udstråling, og jeg er sikker på, at han nok skal få os rystet endnu mere sammen, end vi er nu. Det har vi brug for i en svær tid, siger Michael Jakobsen.

Nu har Jonas Dal en lille uges tid til at få implementeret flere af sine idéer, inden Esbjerg skal i aktion igen i Superligaen. Det sker fredag i næste uge, hvor Esbjerg tager imod FC Nordsjælland på Blue Water Arena.

/ritzau/

Dagens Gossip