Jonas Dal: Vi følte os magtesløse

Med en scoring af Rasmus Falk i overtiden i kampen mellem OB og Esbjerg sikrede fynboerne sig en 2-1-sejr i deres sidste hjemmekamp i Superligaen i år.

På Esbjerg-bænken følte træner Jonas Dal sig magtesløs, da den kreative OB-spiller scorede målet.

- Det er frustrerende. Man stod lidt magtesløs, da vi kom bagud, for tiden var nærmest gået, så det handlede bare om at få bolden givet op og slået den af sted mod feltet, siger Jonas Dal.

Det var dog Esbjerg, der i første halvleg åbnede scoringen. Og de første 45 minutter var Jonas Dal godt tilfreds med.

- Vi spillede rigtig godt i første halvleg, som er den bedste i min tid i Esbjerg. Det giver mig forhåbninger om, at der er noget i vente, så det er det, vi er nødt til at tage med herfra, når vi ikke kunne få point.

- Vi gik for langt tilbage på banen og var ikke aggressive nok i anden halvleg, og det var den store forskel på de to halvlege. Det gav OB større overskud i den offensive del af banen, forklarer Esbjerg-træneren.

At Rasmus Falk fik lov til at smutte igennem Esbjerg-forsvaret var noget, vestjyderne skulle have været opmærksomme på.

- Vi missede lige præcis det, vi havde snakket om inden kampen. Når Rasmus Falk spillede bolden frem, så skulle vi følge ham og ikke kigge på bolden.

- Det gjorde vi ikke i to omgange ved målet, og det er helt vildt ærgerligt og en lille smule frustrerende, siger Jonas Dal.

Selvom nederlaget gør ondt, så er Esbjerg-træneren dog fortrøstningsfuld.

- Det var selvfølgelig ikke godt nok, at de scorede to mål, men der var en masse positive ting at tage med. Kampen giver forhåbninger om, at vi godt kan forsvare og stå sammen i kæderne, mener han.

/ritzau/

Dagens Gossip