Jonas så tyve og handlede resolut: Snød egenhændigt fire tyveknægte

Torsdag blev den 35-årige skolelærer, Jonas Doktor, hovedperson i noget af et drama. 

Lokalavisen skriver om oplevelsen, hvor Jonas kommer gående hjem fra arbejde og ser fire mænd forsøge at 'håndtere' et pengeskab midt på en villavej i Virum. 

- Jeg kom kørende ad Grønnevej og skulle dreje ned ad Vangeleddet. Der ser jeg to gutter, der går bag en bil, hvori der sidder to øvrige mænd. Ud fra bagagerummet hænger der et pengeskab, som de to mænd bagerst slæber på. Det er et mærkeligt syn på en almindelig villavej, og det undrer mig, siger Jonas Doktor til Lokalavisen. 

Han beslutter sig for at handle ved først at observere mændene lidt og derefter med det samme ved at køre sin bil ned af en vej, som mændene vil forsøge at flygte via.

Læs også: Ældre kvinde smider indbrudstyv ud fra 3. sal

Her parkerer Jonas sin bil front mod front på tyvenes bil, og det resulterer i, at mændene giver op. En af mændene går først ud af bilen og skubber til Jonas, men tyvene ender altså med at smide pengeskabet på jorden og flygte, hvorefter Jonas får ringet til politiet. 

- Mens det stod på, tænkte jeg ikke. Jeg så fire indbrudstyve i mit eget nærområde, og jeg følte bare, at jeg måtte gøre et eller andet. Det var først bagefter, at jeg tænkte over, hvad der egentlig kunne være sket. Fire mod én er ikke særlig gode odds, og de kunne jo lige så godt have haft en kniv eller et andet våben, og i så fald ved jeg ikke, hvad jeg ville have gjort, uddyber Jonas Doktor til Lokalavisen.

Ejeren har nu fået sit pengeskab tilbage, takket være Jonas. 

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip