Jonatans stærke indlæg om bordellet i Indien: ‘Jeg så små hænder stikke ud'

Jonathan Alfven er en af de drivende kræfter i hjælpeorganisationen LoveNepal, der arbejder for at redde piger fra sexhandel i Indien.

I Sverige er tusindvis af mennesker blevet rørt af det opslag på Facebook, hvor han beskriver et af sine besøg på et stort bordel – et sted, hvor mange indiske skolebørn sælges som sexslaver.

- Vær venlig. Brug fem minutter af dit liv på at læse denne tekst, da jeg riskerede mit liv for de fem minutter, lyder opfordringen fra svenskeren i indledningen af det rørende opslag på det sociale medie.

- Jeg træder ud af taxaen og tjekker ind på en af de øverste etager. Her kan man se børn i 10-års alderen stå bag de sorte jernstænger. Jeg ser nogle ansigter, mens jeg i andre vinduer kun kan se små hænder stikke ud. Udfordrende klædt tvinges de (pigerne, red.) til at tiltrække hundredvis af mænd nedefra gaden, skriver Jonathan Alfven.

Den humanitære organisation har haft held til at redde en ung pige fra tilværelsen på dette bodel, men inden da blev hun voldtaget af masser af de mænd, der ikke er bange for at slå på piger – piger, der risikerer at blive slået ihjel og smidt ud på gaden for at dø.

Læs også: Svensk læge bortførte kvinde og spærrede hende inde i bunker: Jeg ville bare have en kæreste

- Jeg står på gaden og får en klump i halsen. Jonathan, lad være med at græde! Gør du det, så er du død på fem sekunder. Der findes ingen andre steder i Indien, hvor så mange mennesker dør i al hemmelighed. Dagen før blev vi tvunget til at forlade et lignende område af to bevæbnede vagter, skriver Jonathan Alfven.

I opdateringen forklarer svenskeren, at han gik tilbage til bordellet, hvor han blev mødt af 20-30 marginaliserede piger.

En af dem tager hjælpearbejderen i hånden og går med ham ind i en celle. Han forklarer hende, at han er der, fordi han bekymrer sig.

- Hendes øjne fyldes af tårer, og før jeg går væk, spørger hun mig, om jeg kommer tilbage. Jeg kæmper med tårerne ved at skrive det her. Jeg har ikke fået hende fri, skriver han.

Læs hele Jonathan Alfvens rørende indlæg her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Snälla.Ta dig 5 minuter av ditt liv att läsa denna text.Jag har nämligen riskerat mitt liv för dessa 5 minuter.Jag...

Opslået af Jonatan Alfven på 5. april 2016

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip