Jordemoder trodser oversvømmelser: Sejler ud til fødende kvinde på oppustelig svane

Hvor der er en vilje, er der også en vej – også i den amerikanske delstat Texas, der i disse dage er hårdt ramt af flere oversvømmelser.

En dedikeret jordemoder ved navn Cathy Allen Rude valgte at trodse det våde element, da hun hoppede på en oppustelig svane og sejlede på arbejde, mens et stort antal af beboere i storbyen Houston valgte at blive indendørs.

Den luftfyldte svane fik jordemoderen sikkert gennem vandmasserne, der var årsag til, at man flere steder i byen ikke kunne bruge biler, busser og den slags normale løsninger til at komme fremad her i tilværelsen.

Læs også: Jordemoder gør klar til fødsel, men vent til kameraet zoomer ind på babyen

- Jordemødre gør alt for at komme ud til fødsler. Sejlede på en svane for at komme fra min oversvømmet gade og hen på fødeklinikken, siger Cathy Allen Rude til engelske Metro.

Jordemoderen forklarer, at hun var nervøs for, om en højgravid kvinde skulle gå i fødsel, og derfor valgte hun at begive sig ud i det mildest talt dårlige vejr.

Den amerikanske kvinde var faktisk ved at låne en kajak af en af naboerne, men så fik hun øje på en anden nabo, der benyttede oversvømmelsen til at lufte den flydende svane.

- Hun skubbede svanen hen til min hoveddør, hvor jeg kravlede op på den med alt mit nødvendige udstyr, forklarer Cathy Allen Rude, der dog ikke sejlede hele vejen hen til fødeklinikken.

-  Jeg sejlede ned for enden af vejen, hvor en pickup truck ventede på at køre mig ind på fødeklinikken. Senere samme aften fik vi en dejlig dreng til verden. En fødsel i vand under en oversvømmelse, lyder det fra Cathy Allen Rude.

Ja, der er næsten ikke et øje tørt...

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip