Jores Okore bekræfter nej til Chelsea

Nu bekræfter Jores Okore historien og uddyber, hvordan han dog kunne sige nej til et lukrativt skifte til sin favoritklub.

- Jeg valgte at sige nej, for det lød ikke helt optimalt for mig i forhold til de ønsker, jeg havde. Mit største ønske er at spille fodbold og få en masse spilletid på førsteholdet, og det lå ikke lige i kortene i forhold til det skifte, siger Jores Okore til tv2.dk.

Chelsea besidder et stjernespækket forsvar, og selvom Jores Okore imponerede i Champions League, hvor FC Nordsjælland mødte Chelsea to gange, så ville han komme til at stå et stykke bag i køen efter folk som John Terry, Branislav Ivanovic og David Luiz. 

Det kunne Okore ikke acceptere, for han vil spille fodbold for at forbedre sig. Han er sikker på, at han nok skal finde en ny klub, hvor han kommer til at spille på førsteholdet.

Men det betyder ikke, at det ikke var svært at vende ryggen til Chelsea.

- Jo, og det var også meget svært at sige nej. Det var ikke kun, hvis det var Chelsea, men også hvis det havde været Manchester United, der havde kommet med noget konkret. Så havde det også været svært at sige nej. Men man skal også tænke på sig selv, og jeg tænker også på, at jeg kun er tyve år, så det er spilletid, som ligger højst for mig lige pt., siger han til tv2.dk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip