Jores Okore gør ende på Villas rekordstime uden mål

07/02/2015

Forsvarsspilleren Jores Okore scorede sit første mål for Aston Villa i Premier League i lørdagens 1-2-nederlag til førerholdet Chelsea.

Dermed gjorde den 22-årige dansker en ende på klubbens rekordlange stime uden scoringer.

Hele 10 timer og 59 minutter var der gået siden det seneste Villa-mål, da Okore i begyndelsen af anden halvleg udlignede til 1-1 på et hovedstød.

Den umarkerede midterforsvarer stødte smart Carles Gils aflevering ned i græsset, hvilket gjorde det næsten umuligt for Chelsea-keeper Thibaut Courtois at fange bolden.

Aston Villas seneste mål faldt 20. december, da holdet fra Birmingham spillede 1-1 mod Manchester United.

Okore, Villas spillere og publikum brølede glæden ud efter den forløsende scoring.

Chelsea var kommet foran med 1-0 i kampens indledning ved Eden Hazard, og midtvejs i anden halvleg tog topholdet atter føringen.

Jores Okore og resten af hjemmeholdets forsvar fik ikke sparket bolden ud af farezonen i eget straffesparkfelt, og så kunne Branislav Ivanovic ellers kanonere bolden op i det fjerne målhjørne til 2-1.

Sejren var ekstra god for Chelsea, da de nærmeste forfølgere fra Manchester City spillede 1-1 hjemme mod Hull.

James Milner sørgede for det uafgjorte resultat med en scoring for City i overtiden. David Meyler havde 10 minutter før pausen bragt gæsterne foran med 1-0, da han var hurtig over en ripost.

Chelseas forspring er nu på syv point med 14 kampe tilbage af sæsonen.