José Mourinho skumlede på pressemøde

José Mourinho er kendt for at have en skarp tunge, hvilket Real Madrid-træneren leverede endnu et bevis for fredag.

På et pressemøde før lørdagens ligakamp hjemme mod Valladolid afleverede portugiseren en svada mod de journalister, som han har haft et anstrengt forhold til stort set siden sin ankomst i Madrid for tre år siden.

- Jeg førte holdet til en rekordtitel. I ønsker at slette det, men det kan I ikke, sagde José Mourinho med henvisning til Real Madrids spanske mesterskab i sidste sæson.

Det blev vundet med 100 point, flere end noget andet hold har præsteret i den spanske ligas historie, og Real Madrid scorede desuden 121 mål, hvilket også er det største antal nogensinde.

- Vi vandt Kings Cup (den spanske pokalturnering) for første gang i cirka 20 år, og I kan heller ikke slette det, fortsatte Mourinho, inden han med tydelig ironi gik videre til at opsummere Real Madrids meritter i Champions League med ham ved roret.

- Det er Mourinhos dårlige statistik: Tre år og tre semifinaler, sagde portugiseren, der har set sit hold ryge ud i Champions League-semifinalerne tre år i træk.

I spanske medier er det stort set et faktum, at José Mourinho forlader Real Madrid efter denne sæson, formentlig for at vende tilbage til engelske Chelsea, hvor han var fra 2004-07.

- Jeg kan bekræfte, at jeg har fem ligakampe og en pokalfinale tilbage, og derefter vil jeg sætte mig ned med klubpræsidenten (Florentino Perez), og vi vil tale om min fremtid, siger træneren.

Real Madrid ligger nummer to i Primera Division, men holdet er hele 11 point efter FC Barcelona, som er tæt på titlen.

/ritzau/

Dagens Gossip