Joy og Mia er bragende uvenner: Vores forhold slutter her

- Jeg tænker, at det nu mellem min datter Joy og jeg er slut.

Sådan skriver moderen Mia K. Petersen, der er kendt fra programmerne "Mig og min mor", som er kendt fra Kanal 4, på sin facebookvæg.

I et langt indlæg på sin facebookvæg, som hun har valgt at kalde "Da min datter blev min hater", skriver hun, at hun er dybt skuffet over, at hendes ældste datter Joy tog til hendes søsters - og altså Mias yngste datters - konfirmation. Joy og Mia havde nemlig aftalt, at de ville blive væk fra Mys konfirmationen, ifølge Mia.

Moderen skriver, at My tidligere har nægtet at se sin mor og søster, og at Joy derfor var enig med Mia og sin moster om, at "det virkede som om, at de kun var gode nok til at komme med gaver", men ellers ikke var ønskede. 

Da dagen for konfirmationen kom, skrev Mia tillykke til sin datter, men modtog her et billede af sine døtre My og Joy og en sms med teksten "Vi hygger bare såååå meget". Det har fået moderen til tasterne:

- At ville sin mor så meget ondt er mig ubegribeligt. Min mindste datter meldte ud tre uger før juleaften forrige år, at hun ikke ville se Joy og mig i noget tid, jeg havde nemlig sagt nej til flere af hendes drukfester. Det går ikke, når man kun er 13 år, men igen; det er min mening, så det var årsagen til, at samværet efter 13 gode år blev ophævet. Så, når jeg læser min datters Joys status i dag, bliver jeg vred og ked, fordi det passer ikke, skriver Mia. 

Opdateringen har startet en strid mellem mor og datter Joy, som svarer sin mor på sin blog:

- Jeg ved ikke om jeg skal undskylde for, at jeg valgte at tage til min søsters konfirmation? Skal jeg undskylde for at være der for min familie, noget som hun altid har lært mig, at blod er tykkere end vand, skriver Joy og uddyber:

- Når man er teenager, er man altså lidt forvirret nogle gange, og man tager ikke tingene så alvorligt, fordi man ikke er nået til det punkt, hvor man tænker ekstra over de handlinger, man udfører. Og her må jeg jo så være den voksne og ikke tage min søsters valg alt for alvorligt, da hun er meget ung. Da jeg fik muligheden, ja samme dag, jeg skrev også blogindlæg om det, så tog jeg da straks til hendes konfirmation. Jeg tænkte godt tanken, om min mor ville blive skuffet over mig. 

Mor Mia er omvendt skuffet over, at Joy svarer på en blog og ikke har kontaktet sin mor. Derfor er forholdet nu definitivt slut, skriver hun:

- Jeg skal til lære nu at leve uden mine børn.

- Husk, Joy; du er selv blevet min hater. Håber du har godt, når du kigger dig selv i spejlet, skriver moderen om det tilsyneladende afsluttede forhold mellem mor og datter. 

Læs også: Mig og min mor: Mor er den bedste i verden

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip