Juan Mata: United er det perfekte sted for mig

Den spanske landsholdsspiller Juan Mata har skrevet under på kontrakten med Manchester United, og han skifter fra Chelsea for et beløb svarende til 333 millioner kroner.

- Jeg er begejstret over at komme til United. Jeg har nydt nogle rigtigt gode år i Chelsea, men tiden er inde til en ny udfordring. United er det perfekte sted for mig, og jeg er begejstret ved udsigten til at blive en del af den næste fase i klubbens historie.

- Chelsea er en topklub, og jeg har mange venner der, men jeg kunne ikke sig nej til chancen for at komme til Manchester United. Jeg ser frem til at hjælpe manageren og holdet til succes i de kommende år, siger Juan Mata til Manchester Uniteds hjemmeside.

Klubbens manager, David Moyes, der har fået en dårlig start i klubben, er glad for at indlemme Mata i truppen.

- Juan er en af bedste playmakers i fodbold i dag, og det er en fornøjelse at have sikret hans underskrift. Han har været medvirkende til Chelseas seneste succes med bemærkelsesværdige 28 assister og 32 mål i to Premier League-sæsoner.

- Jeg har været imponeret over hans begejstring for at blive en del af det nye Manchester United. Jeg ved, at vores fans har beundret ham i nogen tid, da han altid har spillet godt mod os, og jeg ved, at de vil blive glade for at se ham i den røde trøje, siger Moyes.

Juan Mata begynder i klubben tirsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip