Juhl og Kolding sætter dansk punktum ved All England

Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding satte fredag aften punktum for en generelt skuffende dansk indsats ved den prestigefyldte All England-turnering i Birmingham.

Mixeddoublen tabte sin kvartfinale mod de ottendeseedede sydkoreanere Ko Sung Hyun og Kim Ha Na med sætcifrene 15-21, 21-19, 13-21

Med nederlaget er samtlige danskere færdige ved turneringen.

I første sæt var Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding med til 7-7, hvorefter sydkoranerne skruede op for tempoet og kom på 13-8. Danskerne kæmpede sig på 14-16, inden modstanderne igen trak fra og tog sættet med 21-15.

Andet sæt var omvendt tæt. Danskerne kom bedst fra start og var på 9-3, inden sydkoreanerne kom 13-12. Men Rytter Juhl og Pieler Kolding viste stærke nerver, da sættet skulle afgøres, og danskerne vandt med 21-19.

Den danske double kom stærkt ud til tredje sæt og kom lynhurtigt på 5-1. Men danskerne mistede grebet om begivenhederne, og koreanerne vandt dysten med en overbevisende sætsejr på 21-13.

Tidligere fredag aften pressede Hans-Kristian Vittinghus den kinesiske storfavorit Chen Long ud i tre sæt i kvartfinalen. Men danskeren måtte alligevel lade sig spise af med et hæderligt nederlag med cifrene 21-15, 11-21, 14-21.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip