Jul i Irak: Danske soldater fejrer julen langt hjemmefra

Det er ikke alle danskere, der har mulighed for at fejre juledagene i familiens skød. For eksempel har de soldater, der er udstationeret i Irak, også fejret julen der.

Det viser et opslag på Facebook fra Hæren, hvor de viser billeder af soldater, der står i deres uniformer og tilbereder julemad på grillen. Soldaterne har også fået et stort juletræ med røde julekugler og stjerne på toppen.

Til billederne skriver de:

- De danske soldater, der er udsendt med træningsbidraget på Al Asad Air Base i Irak fejrer jul hjemmefra, tilberedt oå grill. En kærkommen afveksling fra feltrationer og den efterhånden velkendte menu i basens chow hall.

- Trods talrige udfordringer ankom julemad og julepost til basen kort før jul. Ikke mindst på grund af en ihærdig og kreativ indsats fra de danske terminalfolk i Kuwait, som har været stålsatte på at sikre, at det også blev jul for kollegerne i Irak.

Opslaget har fået mere end 2.000 likes i løbet af det seneste døgn.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jul i IrakDe danske soldater, der er udsendt med træningsbidraget på Al Asad Air Base i Irak, fejrer jul med julemad...

Opslået af Hæren på 24. december 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip