Jul i Irak: Danske soldater fejrer julen langt hjemmefra

Det er ikke alle danskere, der har mulighed for at fejre juledagene i familiens skød. For eksempel har de soldater, der er udstationeret i Irak, også fejret julen der.

Det viser et opslag på Facebook fra Hæren, hvor de viser billeder af soldater, der står i deres uniformer og tilbereder julemad på grillen. Soldaterne har også fået et stort juletræ med røde julekugler og stjerne på toppen.

Til billederne skriver de:

- De danske soldater, der er udsendt med træningsbidraget på Al Asad Air Base i Irak fejrer jul hjemmefra, tilberedt oå grill. En kærkommen afveksling fra feltrationer og den efterhånden velkendte menu i basens chow hall.

- Trods talrige udfordringer ankom julemad og julepost til basen kort før jul. Ikke mindst på grund af en ihærdig og kreativ indsats fra de danske terminalfolk i Kuwait, som har været stålsatte på at sikre, at det også blev jul for kollegerne i Irak.

Opslaget har fået mere end 2.000 likes i løbet af det seneste døgn.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jul i IrakDe danske soldater, der er udsendt med træningsbidraget på Al Asad Air Base i Irak, fejrer jul med julemad...

Opslået af Hæren på 24. december 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip