Julefrokoster skaber øget interesse i kyskhedsbælter

Når julefrokoster er i fuld gang, er det ikke kun snaps, sild og rødkål, danskerne i stigende grad efterspørger. Ifølge den erotiske webshop, Sinful.dk, stiger også efterspørgslen efter kyskhedsbælter til mænd, altså sexlegetøj, der forhindrer rejsning og udløsning, og som er populært som del af dominanslege.

Ser man på de sidste års tendenser, så fortsætter den højere efterspørgsel indtil julefrokosterne igen er ovre.

- Vi ser en mærkbar stigning i interessen i kyskhedsbælterne, når julefrokosterne melder deres ankomst og vi havde forventet en tilsvarende stigning i år, som dem vi har oplevet de sidste år. Men som det ser ud indtil nu, er efterspørgslen i år faktisk højere end tidligere, siger Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af sinful.dk.

Danskerne eksperimenterer mere

Den stigende efterspørgsel kan skyldes, at danskerne i stigende grad har fået øjnene op for fetish produkter, efter Fifty Shades of Grey-bølgen ramte landet.

- Der er ingen tvivl om, at Fifty Shades of Grey har gjort sit til at udvide folks seksuelle horisonter. Hvor mange tidligere måske ikke turde tale højt om deres fantasier, bliver fantasierne nu i højere grad udlevet, og vi kan tydeligt se, at vores kunder er blevet mere eksperimenterende, efter så mange har stiftet bekendtskab med Anastasia og Mr. Grey, fortæller Mathilde Mackowski og fortsætter:

- Derfor kan stigningen i efterspørgslen efter kyskhedsbælter, som jeg ser det, meget vel være et tegn på, at parrene rundt omkring i landet vælger at bruge julefrokosternes mange fristelser som en aktiv del af deres lege, i stedet for at gøre dem til et problem”, udtaler Mathilde Mackowski.

Variation styrker parforholdet

Ifølge sexolog Maj Wismann, der dagligt vejleder kvinder og mænd til, hvordan de får et endnu bedre sexliv, er variation blandt andet et af elementerne i, hvordan man holder gnisten i live i parforholdet:

- At lege og eksperimentere seksuelt, når man har overskuddet til det i parforholdet, kan give en højere intimitet, fordi parret pludselig har et nyt "projekt" sammen. Man kan opleve, at man simpelthen får boostet intimiteten og kærligheden, og i den grad også begæret, når man pludselig har overskuddet i sit liv til at prøve noget nyt, siger Maj Wismann og fortsætter:

- Og det kan man jo gøre på mange måder, en af dem er bl.a. forskelligt sexlegetøj. Hvis begge parter er med på ideen om at have fokus og energi på sexen i en periode, kan det i den grad gøre en stor forskel, både i forhold til kvaliteten af det sex man har og i forhold til alt det, der sker uden for soveværelset.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip