Julemarked i Nicolai

Nicolais traditionsrige julemarked finder sted søndag den 8. december. Her vil gården blive fyldt med boder med hjemmelavede julerier, kunsthåndværk, juleknas, honning og designprodukter. Dagen igennem vil der være levende julemusik på scenen og en duft af glögg og æbleskiver i hele gården.

Det er også i Nicolai, man kan købe årets juletræ. Hvis man trænger til at få varmen tilbage i næsetippen er der masser af oplevelser inden døre; Nicolai for børn er åbent og har fuld gang i juleaktiviteterne og i Nicolai Biograf ruller der julefilm over lærredet.

Og hvis man tør, kan man besøge ’julekunstkrematoriet’ hos billedkunstneren Mogens Leander i House of Design.

Kunstbyttemarked

I Nicolai Kunst & Design inviterer Kolding Kunstforening til ’kunstbyttemarked’. Hvis man har en kunstgenstand – et billede, en skulptur, keramik eller andet – som man er blevet lidt træt af, kan man tage den med og forsøge at få den solgt eller byttet til noget andet på kunstbyttemarkedet.

Hvis man er heldig, kan man få et nyt kunstværk med hjem uden at tage pungen om af lommen.

Pop-up bogcafé

Folkene bag idéen om at lave en bogcafé i Kolding viser flaget med en bog- og kaffeevent. Her kan man købe bogjulegaver og støttebeviser og tage en kop kaffe sammen med andre, der gerne vil være med til at skabe et nyt bogmiljø i midtbyen.

Det foregår i udstillingslokalerne i Nicolai Kunst & Design, side om side med kunstbyttemarkedet.

Koncerter

I forbindelse med julemarkedet er der to store koncerter i Nicolai Scene. Klokken 11 går Alberte på scenen med en hyggelig og stemningsfuld julekoncert for børn og deres voksne. Med sig har hun musikerne Jan Rørdam og Benjamin Koppel.

Om eftermiddagen er der korkoncert med DR PigeKoret under ledelse af deres nye chefdirigent Phillip Faber. Det populære kor vil synge julens kendte sange og salmer samt klassiske juleværker.

Julemarkedet finder sted den 8. december mellem klokken 10 og 16.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip