Julemesse i Vamdrup

På lørdag åbnes dørene til dette års julemesse i Arena Syd i Vamdrup, og en lang række nye og ”gamle” udstillere står klar til at give de mange gæster en god oplevelse.

Allerede ude foran Arena Syd starter den helt rigtige julestemning, når julemanden ankommer klokken 12.45, og er vejret til det, ja så bliver det til duften af nybagte pandekager, som Vamdrups Spejdere vil bage over bål.

I år vil Kolding Kommunes kommunaldirektør Rikke Vestergaard holde åbningstalen på scenen i hallen. En scene der kommer til at lægge ben til mange aktiviteter i løbet af weekenden. Modeshow, danseopvisning, sang og julemusik er bare nogle af de ting, du har mulighed for at opleve på messen.

- Vi har også lagt stor vægt på julehygge, fortæller arrangørerne.

Der vil være dæmpet belysning, juletræer og julemusik i højtalerne. Og et kreativt julemarked, hvor forskellige kunsthåndværkere udstiller og sælger deres håndlavede produkter.

I år er der flere udstillere på messen end nogensinde før. Blandt nye udstillere er for eksempel Vamdrup Møbelhus, Davidsens Webshop og Vamdrup Kirke.

Traditionen tro skal Årets Flotteste Juletræ kåres. Det er områdets børnehaver, der hver pynter et træ, og i år kan de vinde en kurv fyldt med kreative ting, så der er noget at få de lange vintermåneder til at gå med. I år er det både de besøgende samt en ”professionel” jury, der er med til at bestemme, hvem vinderen er.

Årets Vamdrupper kåres hvert år, og sidste år blev det ABC Lavpris. Igen i år er der kommet flere indstillinger på kandidater, der har gjort sig fortjent til den flotte hæder.

Vamdrup julemesse arrangeres i år som et samarbejde mellem Idunivers.dk og Vamdrup Gymnastikforening.

Julemessen åbner klokken 13.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip