Julen starter i Madsby Legepark med julemarked og julemanden

Madsby Legeparks Venner afholder igen i år julemarked i Madsby Legepark. Julemarkedet åbner fredag den 29. november kloken 16 med Julemandens ankomst og gratis risengrød og saftevand til alle og varer til søndag den 1. december.

- Vi håber, at mange børn vil tage nissehuen på og være med til at tage imod julemanden. Det er jo samtidig også en god mulighed for at give julemanden sin ønskeseddel, så den skal man endelig tage med, siger Kim Ekstrøm, der er souschef i Madsby Legeparken.

Julemarkedet i år byder også på spændende aktiviteter for børn og børnefamilier med konkurrencer, underholdning med Visens Venner og leg på den store sandlegeplads og andre udendørsfaciliteter. I Hus 3 sælger Madsby Legeparks Venner kaffe og kakao.

Igen i år er Legeparkens træer og huse omkring Informationen iklædt hyggeligt julelys, og man kan også tage en tur i Madsby Toget, som kører rundt i Legeparken. I Hus 2 er der et flot nisselandskab og nissetog, der tøffer rundt blandt alle nisserne.

Julehumøret fortsætter

Legeparken fortsætter julehumøret med Julestue på alle hverdage mellem 9.30 og 13 fra mandag den 2. december til og med fredag den 20. december. Her er der dukketeaterforestilling med plads til cirka 40 personer pr. forestilling klokken 10 og 11.30 i Hus 3.

Julemanden kommer på besøg mellem klokken 10 og 13, og klokken 11 læser han op af dagens historie fra bogen ”Jul i Madsby Bakke”.

Julestuen er åben for alle, og Madsby Legeparken har inviteret alle børnehaverne i Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart. Indtil videre har 600 børn meldt deres ankomst, men der er plads til flere.

Dagens Gossip