Julestemt komiker laver single med Citybois

Skrevet af admin

28/08/2015

Dagens topnyheder

Selvom sommeren så småt går på hæld, vil de fleste nok synes, at der stadig er lang tid til jul. Men det er den danske komiker Rasmus Bjerg da ligeglad med.

Sammen med drengegruppen Citybois, som blev kendt, da de deltog i dette års X Factor, har han allerede taget hul på højtidsfestlighederne med udgivelsen af julesinglen "En rigtig drengejul".

Singlen blev præsenteret i forbindelse med afholdelsen af Zulu Comedy Galla 2015 torsdag aften.

Ud over, at singlen sætter rekord for at være den julesang i verdenshistorien, der er udkommet tidligst på året, skiller nummeret "En rigtig drengejul" sig desuden ud ved udelukkende at være lavet til lyttere af hankøn.

Pigerne er ganske enkelt ikke inviteret til at lytte med til sangen, der altså - som titlen antyder - handler om, hvordan man fejrer en rigtig drengejul.

Rasmus Bjerg har tidligere udgivet numrene "Fugt i fundamentet" og "Hvad der sker her", som han lavede sammen med Nikolaj Lie Kaas i forbindelse med, at han var vært for Zulu Comedy Galla i 2011 og 2012.

Årets Zulu Comedy Galla, som havde Rasmus Bjerg som vært for andet år i træk, kan ses på TV2 Zulu søndag den 30. august klokken 20.50.

Se videoen her: http://zulucomedyfestival.dk/zulu-comedy-festival/zulu-comedy-galla/2015-08-27-zulu-comedy-galla-bjerg-og-citybois-udgiver

/ritzau/FOKUS