Julia fik sjofle tilråb på løbetur i park - hjælpen kom fra uventet kant

Hjælpen kom fra børnehøjde, da den amerikanske kvinde Julia Price forleden var ude at løbe en tur i en park i hjembyen New York.

Midt under løbeturen skete der det, det ikke så sjældent hænder i det offentlige rum, da hun måtte lægge øre til et par dumme kommentarer fra det modsatte køn.

- Sexy lady, hey hey hey sexy lady, lød det råbende fra den ældre mand, men Julia Price ignorerede ham og fortsatte sit løb.

Den manglende reaktion faldt ikke i god jord hos manden, der nu begyndte at te sig fra sin position på en bænk i en parken.

- Han slog ud og sagde:''f*** dig, dumme b*****!' Lad os huske på, at han var en velklædt mand, der lignede en person, der var midt i frokostpausen fra sit kontorjob, skriver Julia Price i et opslag på Facebook.

Hun fortsætter:

Læs også: Alle lægerne bukker sig for 11-årig patient, som traf et sidste svært valg

- Dér gik grænsen for mig. B-ordet. Jeg hev mine høretelefoner af hovedet, og jeg var klar til at forsvare mig selv, forklarer hun.

Sådan gik det dog ikke, da en lille dreng ved navn James valgte at blande sig i optrinnet.

Han gik sammen med sin mor og lillesøster, da han fik øje på manden og sagde: 'Hey, det er ikke pænt af dig at tale sådan til hende, og jeg kan ikke lide, at du råber af pigen, lød det fra den lille fyr.

- Du burde ikke gøre sådan noget. Hun er en flink pige, og jeg ikke lide det, når folk taler ondt om andre. Hun er en pige som min søster, så derfor vil jeg beskytte hende, forsatte James.

Ifølge Julia Price blev manden flov og begyndte at pakke sin frokost sammen.

Hun krammede drengen og takkede ham for at træde til i den ubehagelige situation.

- Jeg ville bare sikre mig, at dit hjerte var okay, lød det fra James.

I et opslag på Facebook har Julia Price fortalt sin historie fra løbeturen, og indtil videre er opslaget blevet delt over 40.000 gange.

Læs det oprindelige opslag her:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I was on my usual running path when I heard an older man yelling loudly enough for me to hear through my headphones. "...

Posted by Julia Price on Wednesday, November 18, 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip